Bestill taxi fra Hurum og Røyken taxi

Bestill taxi her

Bestill taxi Hurum og Røyken taxi

Bestill taxi her

bestill taxi her

Bestill taxi her

last-ned-app

Last ned app

last-ned-app-hoover

Last ned app

ring-oss

Telefon: 02850

ring-oss-hoover

Telefon: 02850

Telefon: 31 28 50 00
foelg-oss-paa-facebook

Følg oss på facebook

foelg-oss-paa-facebook-hoover

Følg oss på facebook

 Skoleskyss

Budbil

Pasienttransport


Taxi Røyken og Hurum


Har du behov for taxi, kan du trygt ta i bruk våre tjenester! Vi i Hurum & Røyken Taxi har mange biler i omløp, alt for å transportere deg raskt, enkelt og komfortabelt. Med årene har vår filosofi om ivareta våre kunder best mulig, medført at vi har spisskompetanse på mange spesiaIbehov for drosje. Klikk her for å bestille taxi.

Vi er spesialister på:

Drosje tilpasset ditt behov

Vi har totalt 30 biler i forskjellige kategorier. Vårt mål er å kunne tilby transport til alle typer kunder for ulike formål. Om ditt behov ikke er beskrevet i menyen, ta kontakt så forsøker vi å finne en løsning for deg. Vi er fleksible og søker alltid å finne en løsning for våre kunder. 


Maxi taxi

Vi har 4 maxitaxier, disse tar 16 passasjerer. Vi anbefaler at du bestiller på forhånd når du har behov for maxitaxi. Dersom dere er mange, (9-16 personer) som har behov for effektiv og punktlig transport anbefaler vi maxitaxi. Dette er erfaringsmessig langt mer effektivt enn eksempelvis kollektivtransport. I tillegg blir det ikke så dyrt når dere er flere. Vi i har en bred kundegruppe og kjører alt fra kunder til og fra jobb, festival transport, pakke og budservice, barn og ungdom til og fra aktivitets tilbud, skole-elever, pasienter med mer. Våre sjåfører har gode lokalkunnskaper, utvidet kurs/opplæring for maxitaxi, og har lang erfaring som yrkessjåfører. Du er hjertelig velkommen å ta kontakt med oss på telefon 02850, eller benytt vår online booking for bestilling av maxitaxi.


Midi-taxi

Midi er taxier med plass til fem til åtte passasjerer. Vi har 15 biler i den kategorien.


Rullestoltaxi

Vi har syv taxier som frakter individer som sitter i rullestol. Alle våre biler kjører passasjerer, med sammenleggbar rullestol.


Områder vi betjener

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Røyken og Hurum. Det inkluderer områder som Filtvet, Tofte, Sætre, Båtstø, Hyggen, Spikkestad, Nærsnes, Heggedal og Holmsbu. Vi tar også drosje oppdrag i Lier, Drammen og Asker. PS!  Av hensyn til konkurranseområde, har vi ikke lov til å kjøre utenfor vårt distrikt. Kun i tilfeller hvor turen starter eller ender hos i Hurum eller Røyken. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende vårt taxi-tilbud!

Gå til:  Bestille taxi  Last ned APP  Tjenester  Priser  Om oss  Kontakt