Jobb hos oss

Hurum & Røyken Taxi AS er et firma med egne ansatte. Firmaet eies av selvstendig løyvehavere og er en formidlingssentral for de ca. 30 drosjene i kommunene. Vi har behov for løyvehavere og sjåfører. I tillegg trenger vi dyktige mennesker i administrasjonen og på vårt kundesenter. Bla nedover og se ledige stillinger for øyeblikket.


Bli løyvehaver

Drosjeløyver tildeles av Fylkeskommunen 2 ganger i året etter søknad. For å søke om løyve må du normalt ha ansiennitet som drosjesjåfør og ha løyvekurs. Klikk på link hos Viken.no for flere detaljer. https://viken.no/tjenester/vei-og-kollektiv/transportloyver/drosjeloyve/drosjeloyve-buskerud/

Ledige stillinger:
  • Det er nå 3 ledige drosjeløyver
 

Bli sjåfør

Sjåførene ansettes av løyvehavere som driver sine egne biler/firmaer. For å bli sjåfør i Hurum & Røyken taxi må du ta kjentmannsprøve og evt. språktest, samt skaffe helseattest og politiattest. Adminstrasjonen formidler kontakt mellom arbeidssøkere og løyvehavere, og gjennomfører de nødvendige testene for å bli godkjent som sjåfør. Kontakt oss gjerne! Flerer av våre løyvehavere trenger nå sjåfører. Ta kontakt!

Ledige stillinger:

  • Vi har behov for sjåfører med førerkort for minibuss/maxitaxi. Ta kontakt med Trond Becher for mer info

Administrasjon


Ledige stillinger:
  • Det er for tiden ingen lediger stillinger i administrasjonen

Kundesenter


Lediger stillinger:
  • Det er for tiden ingen lediger stillinger i vårt kundesenter