Taxi


Hurum & Røyken Taxi har totalt 30 biler i forskjellige kategorier. Vårt mål er å kunne tilby transport til alle typer kunder for ulike formål. Om ditt behov ikke er beskrevet i menyen, ta kontakt – så forsøker vi å finne en løsning for deg. F.eks. dersom du har allergi, eller ønsker å bestille gruppereiser, flyplasstranport, varelevering osv. Vi er fleksible og søker alltid å finne en løsning for våre kunder.

Maxi-taxi

Maxi-taxi er biler med 9-16 passasjerplasser. Hurum & Røyken Taxi har 4 maxi-taxier, disse tar 16 passasjerer. Vi anbefaler at du bestiller på forhånd når du har behov for maxi-taxi.
 

Midi-taxi

Midi-taxi er taxier som med plass til 5-8 passasjerer. Hurum & Røyken Taxi har 15 biler i denne kategorien.
 

Rullestoltaxi

Hurum & Røyken Taxi har 7 taxier som kan kjøre kunder som sitter i rullestolen under transporten. Alle våre biler kan naturligvis kjøre passasjerer med sammenleggbar rullestol.
KONTAKT OSS
Telefon: 02850
Telefon: 31 28 50 00
Epost: taxi@02850.no
Navn
Epost
Telefon
Melding

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Vår nettside bruker informasjonskapsler. hurumogroykentaxi.no.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her