hurum og røyken taxi hjem
Meny
Bestill taxi fra Hurum og Røyken taxi

Bestill taxi her

Bestill taxi Hurum og Røyken taxi

Bestill taxi her

bestill taxi her

Bestill taxi her

last-ned-app

Last ned app

last-ned-app-hoover

Last ned app

ring-oss

Telefon: 02850

ring-oss-hoover

Telefon: 02850

Telefon: 31 28 50 00
foelg-oss-paa-facebook

Følg oss på facebook

foelg-oss-paa-facebook-hoover

Følg oss på facebook

 Skoleskyss

Budbil

Pasienttransport


Taxi Røyken og Hurum


Har du behov for taxi, kan du trygt ta i bruk våre tjenester! Vi i Hurum & Røyken Taxi har mange biler i omløp, alt for å transportere deg raskt, enkelt og komfortabelt. Med årene har vår filosofi om ivareta våre kunder best mulig, medført at vi har spisskompetanse på mange spesiaIbehov for drosje. Klikk her for å bestille taxi.

Vi er spesialister på:

Drosje tilpasset ditt behov

Vi har totalt 30 biler i forskjellige kategorier. Vårt mål er å kunne tilby transport til alle typer kunder for ulike formål. Om ditt behov ikke er beskrevet i menyen, ta kontakt så forsøker vi å finne en løsning for deg. Vi er fleksible og søker alltid å finne en løsning for våre kunder. 


Maxi taxi

Vi har 4 maxitaxier, disse tar 16 passasjerer. Vi anbefaler at du bestiller på forhånd når du har behov for maxitaxi. Dersom dere er mange, (9-16 personer) som har behov for effektiv og punktlig transport anbefaler vi maxitaxi. Dette er erfaringsmessig langt mer effektivt enn eksempelvis kollektivtransport. I tillegg blir det ikke så dyrt når dere er flere. Vi i har en bred kundegruppe og kjører alt fra kunder til og fra jobb, festival transport, pakke og budservice, barn og ungdom til og fra aktivitets tilbud, skole-elever, pasienter med mer. Våre sjåfører har gode lokalkunnskaper, utvidet kurs/opplæring for maxitaxi, og har lang erfaring som yrkessjåfører. Du er hjertelig velkommen å ta kontakt med oss på telefon 02850, eller benytt vår online booking for bestilling av maxitaxi.


Midi-taxi

Midi er taxier med plass til fem til åtte passasjerer. Vi har 15 biler i den kategorien.


Rullestoltaxi

Vi har syv taxier som frakter individer som sitter i rullestol. Alle våre biler kjører passasjerer, med sammenleggbar rullestol.


Områder vi betjener

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Røyken og Hurum. Det inkluderer områder som Filtvet, Tofte, Sætre, Båtstø, Hyggen, Spikkestad, Nærsnes, Heggedal og Holmsbu. Vi tar også drosje oppdrag i Lier, Drammen og Asker. PS!  Av hensyn til konkurranseområde, har vi ikke lov til å kjøre utenfor vårt distrikt. Kun i tilfeller hvor turen starter eller ender hos i Hurum eller Røyken. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende vårt taxi-tilbud!

Gå til:  Bestille taxi  Last ned APP  Tjenester  Priser  Om oss  Kontakt